Brug for akut VVS hjælp?
Ring til os nu
døgnvagt-vvs.dk

Kenneth Christensen VVS A/S

40 15 66 12
Menu

Akut VVS
24-timers Døgnvagt VVS

Vi rykker ud, når behovet er akut

Akut VVS København, Nordsjælland, Frederiksberg og på Amager

Det er aldrig til at vide, hvornår der er behov for akut VVS døgnservice. Derfor er det godt at vide, at vi sidder klar til at hjælpe dig på alle tider af døgnet. Uanset hvornår og hvordan skaden sker, er vi aldrig mere end et telefonopkald væk. Det giver sikkerhed og tryghed, hvis man får akut brug for Autoriseret VVS døgnservice og hjælp.

Døgnservice VVS i hele København

Vores 24-timers VVS service dækker hele Storkøbenhavn, Amager og Nordsjælland. Vi rykker ud med det samme og udbedrer alle former for VVS skader.

Uanset om du er privatkunde, en virksomhed eller måske en forening, tilbyder vi vores effektive og professionelle service.

Hvis du får brug for akut VVS hjælp uden for almindelig åbningstid, er du derfor mere end velkommen til at ringe til os.

Autoriseret VVS installatør til alle slags udfordringer

Der kan være mange årsager til, at man får brug for en pålidelig døgnservice til VVS. Hvis der fx er et vandrør eller en radiator, der springer, eller afløbet pludselig er stoppet, er en døgnservice god at have i baghånden.

Vi har mere end 25 års erfaring inden for vores fag, hvilket gør os til et godt valg, hvis du vil have løst opgaven hurtigt og professionelt af en Autoriseret VVS installatør. Hvis der fx pludselig ikke er varme eller vand, kan det skyldes mange forskellige fejl og skader.

Vi er eksperter i fejlsøgning og diagnosticering til at løse VVS problemer. Derfor er det en god idé at vælge vores 24-timers VVS service, vi har stor erfaring og knowhow og kan løse alle udfordringer med vand, varme og afløb.

Med 24-timers VVS service er hjælpen altid tæt på

Vi sætter en ære i at tilbyde alle vores kunder en ekstraordinær service - uanset hvornår de har brug for en Autoriseret VVS installatør. Har du brug for en 24-timers VVS service nu og her, kan du ringe på vores telefon, der har åbent 24/7 - 365 dage.

Alternativt kan du allerede nu gemme nummeret i din telefon, så du er forberedt, den dag uheldet er ude. Det er din garanti for, at hjælpen altid er tæt på.

Ring på  40 15 66 12 for 24-timers Autoriseret VVS service

25 års erfaring

Vi har over 25 års erfaring og kan klare alle VVS opgaver.

40 15 66 12

Vi har trippel AAA rating i GULD

Trippel AAA rating i guld er den højeste kredit-rating, der kan opnås. Det kræver minimum 10 år med trippel AAA rating for at opnå guld.

Samarbejde med myndigheder

Vi løser også opgaver i samarbejde med beredskab, brandvæsen og politi ved større rør-, brand- og vandskader. Derudover har vi et tæt samarbejde med forsikringsselskaber og skadeservicefirmaer.

Læs mere om os