Brug for akut VVS hjælp?
Ring til os nu
døgnvagt-vvs.dk

Kenneth Christensen VVS A/S

40 15 66 12
Menu

Akut VVS Valby

Vi har åbent, 24-7-365

Velkommen til Døgnvagt-VVS, den lokale døgnvagt i og omkring Valby. Vi er din direkte genvej til at få løst akutte VVS-opgaver. Er der sprunget en vandledning, er toilettet stoppet eller noget helt tredje? Så er vi klar 24 timer i døgnet, til rykke ud for at løse hvad end du måtte have af udfordringer. Er uheldet ude kan du kontakte din lokale VVS’er i Valby nemt og hurtigt på telefon 40 15 66 12 .

Det er svært, faktisk næsten umuligt at forberede sig på det uventede. Netop derfor er vi hos Døgnvagt-vvs altid parate til at hjælpe dig med at få løst problemet hurtigst muligt. Vi holder åbent alle timer i døgnet, hele ugen, hele året rundt.

Kontakt Akut VVS Valby direkte på: 40 15 66 12

VVS døgnvagt i Valby

Vi rykker altid hurtigt ud til opgaven, både for private, virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner. Vi har erfaring med en lang række af forskellige akutte VVS opgaver på Valby og omegn såsom:

  • Sprængte vandledninger.
  • Et armatur der løber.
  • Sprængte og/eller utætte vandrør.
  • Vandskader og oversvømmelser.
  • Et toilet der løber.
  • Manglende vand eller varme.
  • Stoppede afløb og/eller kloakker.

Dette er blot et udklip at nogle af vores tidligere løste, akutte opgaver. Står du med et problem som ikke fremgår på listen, så kontakt Kenneth Christensen, din lokale VVS døgnvagt Valby.

Kontakt os på: 40 15 66 12

25 års erfaring

Vi har over 25 års erfaring og kan klare alle VVS opgaver.

40 15 66 12

Vi har trippel AAA rating i GULD

Trippel AAA rating i guld er den højeste kredit-rating, der kan opnås. Det kræver minimum 10 år med trippel AAA rating for at opnå guld.

Samarbejde med myndigheder

Vi løser også opgaver i samarbejde med beredskab, brandvæsen og politi ved større rør-, brand- og vandskader. Derudover har vi et tæt samarbejde med forsikringsselskaber og skadeservicefirmaer.

Læs mere om os