Brug for akut VVS hjælp?
Ring til os nu
døgnvagt-vvs.dk

Kenneth Christensen VVS A/S

40 15 66 12
Menu

Din professionelle VVS’er

Vi varetager alle opgaver inden for VVS

Autoriseret VVS installatør

Hos Kenneth Christensen VVS A/S er vi glade for at kunne tilbyde Autoriseret VVS service hele døgnet. Vi udbedrer akutte skader, ligesom vi udfører en lang række andre opgaver inden for VVS, fx badeværelser, rådgivning, udarbejdelse af rapporter m.m. Uanset opgaven går vi til arbejdet med stor seriøsitet, idet vi ikke ønsker at være de største, men ALTID være de bedste i faget.

Vores mere end 25 års erfaring i faget gør os i stand til at udføre en lang række opgaver i høj kvalitet. Med andre ord er vi en stolt VVS virksomhed, der sætter godt håndværk og en ekstraordinær service i højsædet.

Autoriseret VVS service døgnet rundt

Vores døgnvagt er den del af virksomheden, der varetager de opgaver, som opstår uden for normal arbejdstid.

Vi rykker ud på alle tider af døgnet og hjælper alle slags kunder med akutte skader og VVS problemer. Det kunne fx være manglende vand og varme, stoppede toiletter eller andet, der har med vand, varme og afløb at gøre. Vi dækker hele Storkøbenhavn, Nordsjælland og Amager, og vi bestræber os altid på at komme ud til kunden inden for 30 min.

Kunden er i fokus

Som VVS Døgnservice er vi altid klar til at hjælpe dig igennem alt, når du har brug for en Autoriseret VVS installatør. Kunden er altid i fokus, og vi går ikke fra en opgave, før begge parter er 100% tilfredse med resultatet.

Selvom der skal handles hurtigt, når du står med et akut VVS problem, sætter vi altid kvalitetsarbejde i første række.

Vores priser er yderst konkurrencedygtige, og vi overholder altid vores aftaler. Vi rykker ud og finder frem til det akutte VVS problem. Vi strækker os gerne rigtig langt for at sikre at vores kunder bliver tilfredse og bliver hjulpet trygt og sikkert gennem deres VVS problem.

Ring på  40 15 66 12 for 24-timers Autoriseret VVS service

25 års erfaring

Vi har over 25 års erfaring og kan klare alle VVS opgaver.

40 15 66 12

Vi har trippel AAA rating i GULD

Trippel AAA rating i guld er den højeste kredit-rating, der kan opnås. Det kræver minimum 10 år med trippel AAA rating for at opnå guld.

Samarbejde med myndigheder

Vi løser også opgaver i samarbejde med beredskab, brandvæsen og politi ved større rør-, brand- og vandskader. Derudover har vi et tæt samarbejde med forsikringsselskaber og skadeservicefirmaer.

Læs mere om os