Brug for akut VVS hjælp?
Ring til os nu
døgnvagt-vvs.dk

Kenneth Christensen VVS A/S

40 15 66 12
Menu

Akut VVS Nordsjælland

Vi har åbent, 24-7-365

Har du akut brug for en VVS’er i Nordsjælland? Kontakt os direkte på 40 15 66 12

Døgnvagt VVS er din lokale VVS’er i Nordsjælland. Størstedelen af opgaverne indenfor VVS-faget kræver i dag en autorisation. Hos Døgnvagt VVS er vores medarbejdere veluddannede og vi er naturligvis autoriseret VVS-installatør. Dette er blot en af de faktorer der gør at vi ligegyldigt opgaven, altid kan løse den. Når uheldet er ude, behøver du derfor ikke bekymre dig om gældende lovgivninger det har vi helt styr på.

Kontakt Akut VVS Nordsjælland direkte på: 40 15 66 12

Døgnvagt VVS Nordsjælland

Vi har over 25 års erfaring indenfor branchen og vi har igennem årene løst de fleste, hvis ikke alle opgaver som VVS-faget kan tilbyde.

VVS døgnvagt i Nordsjælland

Vi rykker altid hurtigt ud til opgaven, både for private, virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner. Vi har erfaring med en lang række af forskellige akutte VVS opgaver på Nordsjælland og omegn såsom:

  • Sprængte vandledninger.
  • Et armatur der løber.
  • Sprængte og/eller utætte vandrør.
  • Vandskader og oversvømmelser.
  • Et toilet der løber.
  • Manglende vand eller varme.
  • Stoppede afløb og/eller kloakker.

Dette er blot et udklip at nogle af vores tidligere løste, akutte opgaver. Står du med et problem som ikke fremgår på listen, så kontakt Kenneth Christensen, din lokale VVS døgnvagt Nordsjælland.

Kontakt os på: 40 15 66 12

25 års erfaring

Vi har over 25 års erfaring og kan klare alle VVS opgaver.

40 15 66 12

Vi har trippel AAA rating i GULD

Trippel AAA rating i guld er den højeste kredit-rating, der kan opnås. Det kræver minimum 10 år med trippel AAA rating for at opnå guld.

Samarbejde med myndigheder

Vi løser også opgaver i samarbejde med beredskab, brandvæsen og politi ved større rør-, brand- og vandskader. Derudover har vi et tæt samarbejde med forsikringsselskaber og skadeservicefirmaer.

Læs mere om os