Brug for akut VVS hjælp?
Ring til os nu
døgnvagt-vvs.dk

Kenneth Christensen VVS A/S

40 15 66 12
Menu

Kontakt os nu

Vi rykker ud med det samme

Har du brug for Autoriseret VVS hjælp?

Man ved aldrig, hvornår uheldet er ude. Men vores 24-timers VVS service sidder altid klar til at rykke ud med det samme og udbedre skaden, når du har brug for en Autoriseret VVS installatør. Det gælder, uanset om du er privatkunde, virksomhed, en boligforening eller noget helt tredje.

Vi dækker hele Nordsjælland, Amager og Storkøbenhavn. Vi bestræber os altid på at være ude hos dig inden for 30 minutter. Står du med et akut problem, er det at ringe til os altså et rigtigt godt sted at starte.

Professionel og Autoriseret VVS installatør

Vores døgnservice sidder klar ved telefonen på alle tider af døgnet - også på søn- og helligdage samt i almindelige ferieuger. Det sikrer, at du altid kan få hurtig og kompetent hjælp til udbedring af skader og problemer med vand, varme og afløb af en Autoriseret VVS installatør.

Du kan allerede i dag kontakte os direkte på vores telefon, hvis du har brug for hjælp nu og her.

Ring på  40 15 66 12 for 24-timers Autoriseret VVS service

25 års erfaring

Vi har over 25 års erfaring og kan klare alle VVS opgaver.

40 15 66 12

Vi har trippel AAA rating i GULD

Trippel AAA rating i guld er den højeste kredit-rating, der kan opnås. Det kræver minimum 10 år med trippel AAA rating for at opnå guld.

Samarbejde med myndigheder

Vi løser også opgaver i samarbejde med beredskab, brandvæsen og politi ved større rør-, brand- og vandskader. Derudover har vi et tæt samarbejde med forsikringsselskaber og skadeservicefirmaer.

Læs mere om os