Brug for akut VVS hjælp?
Ring til os nu
døgnvagt-vvs.dk

Kenneth Christensen VVS A/S

40 15 66 12
Menu

Døgnvagt VVS Amager

Vi har åbent, 24-7-365

Døgnvagt VVS er din lokale VVS’er på Amager. Står du med et sprunget vandrør eller andre akutte opgaver så tøv ikke med at kontakte os. Vi holder åbent døgnets 24 timer, 7 dage om uge, hele året rundt, klar til at hjælpe.

Vi har over 25 års erfaring med både akutte såvel som de generelle VVS opgaver. Alle medarbejdere er veluddannede og vi er naturligvis autoriseret VVS-installatør. Vi bestræber os altid på at varetage din opgave hurtigst muligt og altid med et smil på læben.

Kontakt Akut VVS Amager direkte på: 40 15 66 12

Amager VVS døgnvagt

Vores VVS døgnvagt udfører alt indenfor vand, varme og gas både for offentlige institutioner, private, erhverv og boligforeninger på, og omkring Amager. Vi har stor erfaring med alt fra toiletter og radiatorer til større opgaver såsom udskiftning af varmeanlæg og totalentrepriser. Står du og mangler en VVS’er? Kontakt Døgnvagt-vvs i dag.

VVS døgnvagt på Amager

Vi rykker altid hurtigt ud til opgaven, både for private, virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner. Vi har erfaring med en lang række af forskellige akutte VVS opgaver på Amager og omegn såsom:

  • Sprængte vandledninger.
  • Et armatur der løber.
  • Sprængte og/eller utætte vandrør.
  • Vandskader og oversvømmelser.
  • Et toilet der løber.
  • Manglende vand eller varme.
  • Stoppede afløb og/eller kloakker.

Dette er blot et udklip at nogle af vores tidligere løste, akutte opgaver. Står du med et problem som ikke fremgår på listen, så kontakt Kenneth Christensen, din lokale VVS døgnvagt Amager.

Kontakt os på: 40 15 66 12

25 års erfaring

Vi har over 25 års erfaring og kan klare alle VVS opgaver.

40 15 66 12

Vi har trippel AAA rating i GULD

Trippel AAA rating i guld er den højeste kredit-rating, der kan opnås. Det kræver minimum 10 år med trippel AAA rating for at opnå guld.

Samarbejde med myndigheder

Vi løser også opgaver i samarbejde med beredskab, brandvæsen og politi ved større rør-, brand- og vandskader. Derudover har vi et tæt samarbejde med forsikringsselskaber og skadeservicefirmaer.

Læs mere om os