Brug for akut VVS hjælp?
Ring til os nu
døgnvagt-vvs.dk

Kenneth Christensen VVS A/S

40 15 66 12
Menu

Akut VVS Frederiksberg

Vi har åbent, 24-7-365

Velkommen til din lokale VVS døgnvagt Frederiksberg. Når uheldet er ude, et rør er sprunget, eller noget helt tredje, er vi kun ét telefonopkald væk fra at kunne udbedre problemet

Det er umuligt at beskytte sig mod uventede skader og derfor er vi hos døgnvagt-VVS, din sikkerhed for at kunne få løst problemet hurtigt. Vi har åbent alle timer i døgnet, alle ugens dage, hele året rundt.

Vi har over 25 års erfaring, vores medarbejdere er veluddannede og vi er naturligvis autoriseret VVS-installatør. Vi har derfor kompetencegrundlaget for effektivt at kunne løse enhver opgave indenfor VVS-faget, i gennemgående høj kvalitet.

Kontakt Akut VVS Frederiksberg direkte på: 40 15 66 12

VVS døgnvagt på Frederiksberg

Vi rykker altid hurtigt ud til opgaven, både for private, virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner. Vi erfaring med en lang række af forskellige akutte VVS opgaver på Frederiksberg og omegn såsom:

  • Sprængte vandledninger.
  • Et armatur der løber.
  • Sprængte og/eller utætte vandrør.
  • Vandskader og oversvømmelser.
  • Et toilet der løber.
  • Manglende vand eller varme.
  • Stoppede afløb og/eller kloakker.

Dette er blot et udklip at nogle af vores tidligere løste, akutte opgaver. Står du med et problem som ikke fremgår på listen, så kontakt Kenneth Christensen, din lokale VVS døgnvagt Frederiksberg.

Kontakt os på: 40 15 66 12

Frederiksberg VVS døgnvagt - Med dine ønsker i fokus

Vores fornemmeste opgaver er at opfylde din ønsker i forhold til opgaven. Netop derfor lægger vi altid stor vægt på at lytte og forstå dine ideer så vi på bedst mulig vis kan efterleve forventningerne. Skal du have løst en VVS opgave som ikke er akut? Så klik her. Vi ser frem til at høre fra dig.

25 års erfaring

Vi har over 25 års erfaring og kan klare alle VVS opgaver.

40 15 66 12

Vi har trippel AAA rating i GULD

Trippel AAA rating i guld er den højeste kredit-rating, der kan opnås. Det kræver minimum 10 år med trippel AAA rating for at opnå guld.

Samarbejde med myndigheder

Vi løser også opgaver i samarbejde med beredskab, brandvæsen og politi ved større rør-, brand- og vandskader. Derudover har vi et tæt samarbejde med forsikringsselskaber og skadeservicefirmaer.

Læs mere om os